Majice s tiskom i tisak na majice

Nudimo velik izbor majica, bilo da trebate T-shirt ili Polo majice, u svim veličinama, bojama i od različitih proizvođača. U mogućnosti smo napraviti tisak na majice s motivom kakav želite, bilo da je riječ o logu vaše tvrtke, kluba ili Vašem originalnom dizajnu.

Majice s tiskom, tisak na majice

Usluga tiska na majice!

Besplatna dostava na Vašu adresu!
Majice s tiskom u raznim bojama, za osmoškolce, maturante, momačke i djevojačke proslave i slično.

Tradicionalno će mnogi za kraj školske godine smisliti lude i zanimljive natpise na majicama kako bi kreativno zatvorili jedan veliki dio mladog života, a mi smo tu, da sve vaše ideje pretvorimo u stvarnost. Ako ste u potrazi za majicama raznih boja sa kvalitetnim i dugoročnim tiskom onda ste na pravom mjestu.

ABERRO nudi kvalitetan tisak na majice (print na majice) za sve prigode i primjene, od maturantskih dana i školskih izleta do majica za djevojačke i momačke zabave. Nudimo cijeli spektar boja kvalitetnih majci na koje visokokvalitetnim tiskom tiskamo slike, motive, slogane, nadimke i sve ostalo što vam padne na um.

Cijena varira o količini majica, tipu majice, dali se radi o jednobojnom ili višebojnom tiskanju te o pozicijama na majici (prsa, leđa, rukav).

Početna cijena već od
35,00 kn (majica+tisak)

Za ponudu i detalje kontaktirajte nas telefonskim putem, e-mail porukom ili jednostavno putem web online obrasica. Kliknite na link iznad.