Select Page

DVD+R Verbatim #43666 8,5GB 8x sp10

85,05kn 106,31kn (sa PDVom)

SKU: 023942436669 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Optički diskovi pružaju najbolje rješenje za dugotrajnu sigurnu i pouzdanu pohranu vaših važnih datoteka – idealno za sve vaše dragocjene fotografije, videozapise i dokumente koje želite zauvijek sačuvati.
Otporni su na prašinu i vodu, te mogu podnijeti velike promjene u temperaturi i vlažnosti.
Bijela površina na ovim CD-ovima pruža dodatnu zaštitu za stranu diska s oznakom. Na ovaj se sloj može pisati s flomasterom za CD/DVD diskove.

Tehnologija AZO pruža krajnju otpornost od UV zračenja radi produljene zaštite i pouzdanosti. To osigurava sliku i zvuk visoke kvalitete i vrijeme arhiviranja dulje do 100 godina.

Verbatim DVD-ovi sadrže zaštitu od ogrebotina HardCoat Scratch Guard za zaštitu od nakupljanja otisaka prstiju i prašine, čime se smanjuju pogreške prilikom snimanja ili reprodukcije.

Na Verbatimove diskove za ponovno pisanje moguće je višestruko pisanje podataka. Tehnologija SERL omogućuje kontinuirano ponovno zapisivanje bez gubitka kvalitete ili degradacije zvuka.

Snimanje na dva sloja omogućeno je kreiranjem novog sloja supstrata koji se nalazi između svakog sloja za snimanje. To laserskoj zraci omogućuje snimanje na oba sloja.
Kada se snimi na prvi sloj, laser mijenja fokus radi snimanja na drugi sloj. 8,5 GB kapaciteta na jednom disku!
DVD+R Verbatim #43666 8,5GB 8x sp10

Kapacitet: 8.5GB§Brzina: 8x§Pakiranje: 10 Pack Spindle§Površina diska : Matt Silver§Broj proizvoda: 43666